Mūsu darbības pamatvirzieni

Veikals

Aicinām ieskatīties mūsu interneta veikala sadaļā.
Esam pārliecināti, ka tur atradīsiet savai tehnikai noderīgas lietas.

Lai skatītos šo video, lūdzu, pieņemiet mārketinga sīkfailus. Uzzināt vairāk

Mazs stāsts par mums…

SIA “Sars Auto” uzņēmums ir dibināts 2009. gadā. Sākotnēji pamatnodarbošanās bija – lietotu automašīnu tirdzniecību. 2011. gadā papildinājām savu darbību ar kravas busu nomu un evakuatora pakalpojumiem. Paplašinoties, 2013. gadā uzsākām eļļu un smērvielu tirdzniecību, pēc gada kļūstot par vienīgajiem kompānijas “EXOL” pārstāvjiem Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, kā arī Skandināvijas valstīs.  Sadarbībā ar mums iegūsiet jaunu attieksmi un pieeju lietu kārtībai. Būsiet pārsteigti cik patiesībā vienkāršas ir lietas, kuras citkārt būtu likušās sarežģītas. Būsim stabils partneris dažādās ar auto saistītās nozarēs.

Kāpēc izvēlēties mūs?

Sadarbojoties ar mums iegūsiet jaunu pieredzi lietu kārtībai. Mums svarīgs ir katrs klients un gandarījums par paveikto darbu.


5 aspekti, kuri mūs raksturo
Serviss ar augstu pievienoto vērtību
Kvalitatīvi pakalpojumi
Ekspertu komanda
Garantija par veikto darbu
Pieejamas cenas

Mūsu komanda augstu vērtē jūsu laiku. Klients mums ir pirmajā vietā. Zvaniet un mēs palīdzēsim!

Nozarē esam jau ilgāk kā 10 gadus. Pakalpojumus, kurus piedāvājam, esam pārbaudījuši un pilnveidojuši šo gadu laikā.  Esam sava darba entuziasti.

Pieredzējusi un zinoša komanda parūpēsies par Jūsu automašīnu, jo katrai mūsu darbības sfērai esam atraduši komandas dalībnieku, kurš ar savām zināšanām ir viens no labākajiem nozarē.

Par sava darba kvalitāti dodam garantiju. Ja Jums nepieciešama palīdzība garantijas laikā vai ārpus tās, tad dodiet ziņu un vienmēr būsim atsaucīgi.

Mums ir svarīgs katrs klients, jo zinām, ka ilgtermiņa sadarbība ir vērtībā. Šī iemesla dēļ mūsu cenu politika ir pārdomāta un pretimnākoša.